Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Thursday, July 12, 2012

Kaki Dan Ekzos Tak Dapat Di-pisahkan!

2 hari sudah bersemangat nak g makan Tat Nasi Ayam kat Lot 88 , sampai depan kedai parking baik punya!!
Lepas turun je dari motor PERGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!! Pedihnya!!
Betis dah melekat dekat motor yang parking dekat sebelah motor Cik Nad, adoyai!!
Mood nak makan nasi ayam pun dah terbantut!

Abang tu pun kalau nak tinggal motor hembus la ekzos tu bagi sejuk dulu, tak pepasal je orang lain jadi mangsa !!huhuhu *tetap tak nak salahkan diri sendiri yang cuai..hehehe


Time kena tu baru jadi merah-merah je,selepas beberapa hari dah jadi berparut!!
Kurang dah duit hantaran 2 ribu, miahahaha
Konon-kononnya guna mederma la untuk hilangkan parut, tak tau la berhasil ke tak, sapu pun bila teringat je, huhuhu

Ada sapa-sapa yang tahu petua hilangkan parut kena ekzos motor ye, kongsilah bersama.
Cewah!!



3 comments:

Ardini Humaira said...

ngaaaa cakitnyeee...
best ado mederma :D sapu pat!

Mila Ahmad said...

saya pun kena ekzos motor gak. memg xdpt dipisahkan hehe..

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html mari join sini dear..banyak hadiah menarikkk