Selamat datang!! Mohon Maaf Atas Segala Kekasaran Bahasa Dalam Hasil Penulisan Saya. Terima Kasih Kerana Membaca Dan Memberi Komen.

Geng Pengawas

Wednesday, July 11, 2012

Header Simple Pilihan Hati!

Harini gigh dok buat header baru, kekonon nak buat yang simple, carik gambar tu tak kena, gambar ni tak kena..
Buat itu tak kena, buat ini tak kena!

Last-last batang pokok jugak jadi pilihan, janji nampak simple dan tak menyerabutkan otak, minda, jiwa dan raga!

gigih guna adobe photoshop!miahaha


setakat ni jela hasil dia, simple tak?!hahaha

#sumber pic mr google je!!

10 comments:

Nur-nba said...

Cantik header baru.. Simple je.. Salam perkenalan.

-Sara- said...

cun lahh! buatkan kita satuuuuuuuu! eheehekk :P

nadya said...

alaaa, google je sara!!hehehe

ainun said...

cantik header ni...tp kenapa berat nak loading eh?

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html mari join sini dear..banyak hadiah menarikk

AL AZRUL said...

pokok ke??
klu tmbh mata, hidung mulut, jadi la kepala orang, he3, awan nano

Bazilah (^0^) said...

cute. simple jer tp menarik :)

nadya said...

ainun, berat ke?? org rasa cm ok je..huhuhuh

Ardini Humaira said...

terer guna ps.. dni tak reti langsung taw haha

lynndamya said...

mmg simple dan memikat hati lah, sbb pokok tu nature, then bentuk love pulak tu, sgt relax bila tgk..hehe..